Home

Gegevens aanpassen in het VUB telefoonboek

[id : 263] [18/04/2017] [hits : 34971]

en  

De belangrijkste gegevens in het VUB telefoonboek worden automatisch aangestuurd door de database van de dienst personeel.

Personeelsleden kunnen sommige van hun eigen gegevens (zoals GSM nummer, telefoonnummer, fax en lokaal) wel zelf aanpassen in het telefoonboek.

Om de gegevens aan te passen, volgt men volgende stappen:

- log in op het VUB Intranet met uw VUB NetID en bijhorend paswoord
- na het inloggen, klik op "VUB Telefoonboek" links bovenaan
- bij "Nuttige Links" aan de linkerkant, klik op "Eigen gegevens aanpassen"

Voer de aanpassingen in en bevestig ze, deze zullen onmiddellijk in het online telefoonboek zijn aangepast.

Aanpassingen aan het VUB e-mailadres, zoals het creëren van een standaard adres op basis van uw volledige naam (alias), gebeuren via de Personal Account Manager (PAM) van het Rekencentrum. Deze informatie wordt automatisch doorgegeven aan het VUB telefoonboek.

Indien u een URL wenst te registreren, mag u de ICT-Helpdesk contacteren. Vermeld uw naam, voornaam en personeelsnummer en de URL die u wenst te laten registeren.

Aanpassingen andere dan telefoonnummers en lokaal worden één keer per week aangepast.

Johan D'Hondt - helpdesk@vub.ac.be
Note

Bij heel wat telefoontoestellen binnen de universiteit is het mogelijk om via een klein schermpje te zien wie er u belt. Werknemers die de universiteit verlaten vergeten wel eens om dit te laten aanpassen. Met als gevolg dat u nog gebeld kan worden door iemand die er eigenlijk niet meer is. Het laten aanpassen van die gegevens kan heel eenvoudig via de technische dienst gebeuren. U (of een van uw collega's) stuurt hiervoor een e-mail naar John Desmadryl (jdesmadr@vub.ac.be) met de nieuwe gegevens.
Johan D'Hondt - 01/03/2007

http://webnotes.vub.ac.be/&noteid=263

: :: ::: ::::