Home

Communiceren met groepen van studenten

[id : 70] [22/12/2015] [hits : 57699]

en  

In PointCarré 2 kan men via de Aankondigingen of de Communities groepen van studenten van een bepaald studiejaar of vak bereiken.

Met de invoering van Pointcarré 2 in september 2012 werden de Elvas mailinglijsten gedesactiveerd. Deze werden vervangen door de in Pointcarré 2 beschikbare toepassingen, zoals Aankondigingen in de cursusruimtes en Communities.

Voor docenten

Voor alle details verwijzen we naar de Pointcarré documentatie, in het bijzonder "Hoe met groepen studenten communiceren." (zie de Links onderaan).

Voor studenten

Studenten kunnen via Pointcarré geen mails meer versturen naar andere groepen van (mede)studenten, maar ze kunnen wel gebruik maken van de community van hun faculteit als deze werd opgezet.

Voor enkele praktische voorbeelden verwijzen we naar het document "Hoe met groepen studenten communiceren." (zie de Links onderaan).

Voor het aankondigen van enquêtes

Hiervoor verwijzen we naar de my.vub.ac.be website waar men ook een aankondiging kan plaatsen. (zie de Links onderaan).

Johan D'Hondt - helpdesk@vub.ac.be
Note

Stubooks.be is een handige portaalsite met 20.000 gebruikers en biedt momenteel 53.000 boeken en cursussen tweedehands aan. Dankzij de overzichtelijke en gebruiksvriendelijke interface kan je gericht zoeken naar studiemateriaal uit je richting. Zo kan je niet alleen zoeken op ISBN-nummer of trefwoord, maar op instelling en studierichting.

Johan D'Hondt - 22/10/2014

http://webnotes.vub.ac.be/&noteid=70

: :: ::: ::::