Home

E-mail berichten verdwijnen uit de Inbox

[id : 90] [20/01/2012] [hits : 47709]

en  fr  

Oude berichten verdwijnen soms uit de inkomende postbus (Inbox) op de mailserver. Dit betekent dat u die niet langer kan opvragen via Webmail.

Als berichten plots uit uw Inbox zijn verdwenen, is dit wellicht het gevolg dat u uw mail hebt geraadpleegd via de POP server (vb. met Outlook, Mail).

Bij de standaardinstelling van de meeste POP programma's worden de berichten van de server verwijderd eens ze door het mailprogramma naar de lokale computer werden getransfereerd. Daarna zijn ze niet meer beschikbaar via o.m. Webmail.

U kan in uw POP programma wel aangeven om berichten x tijd op de server te laten staan. Voor meer informatie, zie de Links onderaan.

Of...

Webmail toont enkel de 40 meest recente berichten die in uw In mailbox staan. Om alle berichten uit uw Inbox te bekijken, klikt u op de link 'Show all' aan het einde van de lijst.

In Webmail kan u ook de berichten in de Trash folder eens nakijken.

Tenslotte is het mogelijk dat correcte e-mail ook verkeerdelijk door onze spamfilter als Spam gemarkeerd wordt. Dit gebeurt zeer zelden, maar in dat geval kan u het betreffende bericht wel in de 'Spam' Folder terugvinden.

Peter Van Rossem - helpdesk@vub.ac.be
Note

Enkel berichten uit de Spam en Trash folder op de server worden nog automatisch na 45 dagen opgekuist.
Peter Van Rossem - 21/01/2010

http://webnotes.vub.ac.be/&noteid=90

: :: ::: ::::