Home

Printen in de VUB computerzalen

[id : 18] [04/06/2014] [hits : 56642]

en  

VUB-studenten kunnen gebruik maken van hun centraal printkrediet om te printen in de computerzalen van de Humane Wetenschappen en Ingenieurswetenschappen.

Elk academiejaar krijgt elke ingeschreven student 2.48 euro (100 pagina's) printkrediet die kunnen gebruikt worden om te printen in de computerzalen van de Humane Wetenschappen en Ingenieurswetenschappen.

Studenten kunnen hun printkrediet ook aanvullen door via een overschrijving bijkomend printkrediet te storten. Dit moet men via de Personal Account Manager aanvragen. Meer info is te vinden bij de Links lager.

Printen bij de de Ingenieurswetenschappen
De default printer is de zwart/wit printer. Wanneer men in kleur wil printen dient men een andere printer nl. HP_Color IR-computerzalen te selecteren.

Printkrediet voor studenten van de faculteit Wetenschappen
De faculteit Wetenschappen doet niet mee met de centrale VUB printaccounting. Bijgevolg kunnen studenten uit de Wetenschappen en Bio-Ingenieurswetenschappen geen gebruik maken van het centraal printkrediet in de computerzalen van de Humane Wetenschappen en Ingenieurswetenschappen, noch in de computerzalen van de faculteit Wetenschappen en Bio-Ingenieurswetenschappen.

Johan D'Hondt - helpdesk@vub.ac.be

http://www.ulb.ac.be/wserv2_oratio/oratio?f_context=fiches&language=en&noteid=18&f_type=view

: :: ::: ::::